Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samen voor een betere planeet

Bij HappyBed begrijpen we hoe belangrijk het is om samen de planeet te verbeteren. Daarom dragen wij ook ons steentje bij, zodat jij als consument een maatschappelijk verantwoorde keuze kunt maken.

In de huidige economie speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. We zijn vastberaden om de duurzaamheid van de gehele keten te verbeteren, omdat we geloven dat het voor bedrijven essentieel is om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Als klant van HappyBed kun je erop vertrouwen dat jouw aankoop bijdraagt aan een meer duurzame textielindustrie. Samen streven we naar een betere toekomst voor onze planeet.

Onze duurzaamheid peilers

Europese leveranciers

Wij werken samen met Europese leveranciers. Dit stelt ons in staat om het volledige productieproces te monitoren en ervoor te zorgen dat je niet alleen een eerlijke prijs betaalt, maar ook kunt vertrouwen op de kwaliteit van het product.

Duurzame materialen

Wij selecteren onze leveranciers zorgvuldig en houden voortdurend toezicht op het gebruik van duurzame materialen. We streven er altijd naar om producten te leveren die zowel van hoge kwaliteit zijn als milieuvriendelijk geproduceerd worden.

Verantwoorde keuzes

Ieder product dat we op onze website plaatsen, wordt zorgvuldig overwogen en onderzocht. Op die manier kunnen we er zeker van zijn dat onze producten niet alleen naadloos aansluiten op jouw behoeften, maar ook eerlijk geproduceerd zijn.

Wij gaan verder!

Duurzame certificeringen

Alle producten van HappyBed zijn voorzien van het OEKO-TEX® Standard 100-certificaat. Dit betekent dat onze producten uitgebreid zijn getest en geen schadelijke stoffen bevatten, wat zowel goed is voor jou als voor het milieu.

Samen staan we sterker

Duurzame partners

Naast het samenwerken met Europese leveranciers, werken we ook nauw samen met diverse partners in de productie, verpakking en logistiek. We streven er voortdurend naar om onze processen verder te verduurzamen, zodat we samen onze bijdrage aan duurzaamheid kunnen vergroten.