Over ons

Het verhaal achter HappyBed

Van ergernis tot missie

Wie kent het niet? Dat vervelende bed weer opmaken, na de zoveelste keer hadden we het wel gezien. Wij wilden dit anders zien. Samen met ons team werken we nu al enkele jaren aan onze missie. Het veranderen van de manier waarop jij jouw bed opmaakt. Door in gesprek te gaan met onze klanten wordt ons product iedere dag een stukje beter. Wij horen dan ook graag van je wat jouw ervaringen zijn met onze producten.

Wij willen dat je bed opmaken niet meer als vervelend wordt ervaren, maar een taak is die je binnen enkele seconden hebt gedaan. Zodat jij tijd hebt om te genieten van de leuke dingen in het leven. Met onze producten willen we dat jij jouw bed opmaakt met een glimlach en hier ook mee opstaat.

Opstart

HappyBed is van start gegaan

Met een passie voor comfort en een missie om een goede nachtrust voor iedereen te realiseren, begon ons avontuur. We waren een gepassioneerd team dat zich toelegde op het leveren van hoogwaardige dekbedden en hoofdkussens aan onze gewaardeerde klanten.

Bij HappyBed geloofden we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gelukkig en gezond leven. Daarom hadden we ons ingezet om de nieuwste trends en technologieën in de slaapindustrie te volgen, zodat we de meest comfortabele en duurzame slaapoplossingen kunnen bieden.

Uitbreiding magazijn

HappyBed groeit!

Met passie voor comfortabele slaapoplossingen begonnen we ons avontuur en leverden we hoogwaardige dekbedden en Hoofdkussens aan tevreden klanten in de Benelux. Dankzij jullie steun groeiden we en breidden we ons magazijn uit om aan de groeiende vraag te voldoen. Met ons ruime magazijn konden we een breder scala aan producten op voorraad hebben en snellere levertijden garanderen.

Uitbreiding team

2 nieuwe werknemers aangenomen.

Als pluim op ons succes is het team uitgebreid. Met onze groeiende passie voor comfortabele slaapoplossingen, hebben we besloten om ons team te versterken, zodat we onze missie kunnen voortzetten om een goede nachtrust voor iedereen mogelijk te maken.

We zijn op zoek gegaan naar enthousiaste mensen met een hart voor klantenservice en een oog voor kwaliteit. Samen zullen we onze klanten de beste slaapervaring bieden, ondersteund door de nieuwste trends en technologieën in de slaapindustrie.